top of page

Estudis sobre l'aromateràpia

La premsa internacional informa dels resultats de diversos estudis que constaten que el nostre producte és beneficiós per la memòria.





Romaní



-El Dr. Mark Moss i Jemma McCready han realitzat diversos estudis en els quals afirma que l’olor a romaní pot augmentar la capacitat de recordar, millora la memòria i l’aritmètica mental. Anteriorment havien ja constatat que l’aroma de l’oli essencial de romaní millora el funcionament cognitiu. Accedir a la notícia.



 

-Un equip de psicólegs de de la Universitat de Northumbria, Newcastle,estudien  com l’oli essencial de romaní millora la memòria. En l’article s’indica que es pot millorar la memòria fins un 75% i el funcionament biològic: les partícules volàtils del romaní arriben al torrent sanguini i a partir d’aquí afecten al funcionament del cervell, inhibint enzimes que afecten al funcionament normal del cervell. Accedir a la notícia.



 

-Explicació detallada de l’experiment científic sobre els efecte de l’oli esencial de romaní. Accedir al text complet.

Els investigadors volen assentar les bases científiques per poder utilitzar el romaní per tractar a persones amb problemes de memòria. Accedir a la notícia.



-Els investigadors volen assentar les bases científiques per poder utilitzar el romaní per tractar a persones amb problemes de memòria. Accedir a la notícia.



Altres notícies (dóna click per accedir a les pàgines):


Han demostrat que l’olor de romaní estimúla diversos tipus de memoria.


El romaní millorarà la seva memoria: la investigación.


L’olor a romaní pot millorar la memòria. 


Shakespeare tenia racó: el romaní estimula la memòria.







Lavanda



-Itai demostrà que la lavanda redueix l’ansietat, mesurada per l’escala de validació de Hamilton i també augmentava les puntuacions de l’humor. Investigació del departament de Neuropsiquiatria del Hospital Universitari  de  Hirosaki, Japó. Acdedir a la notícia.





-Dunn demostrà l’activitat ansiolítica de l’oli de lavanda 1% en pacients que estan en unitats de curis intensives. Royal Bershire el Hospital NHS Trust, Inglaterra. Accedir a la notícia.





-Alaoui Ismaili trobà que la lavanda produeix canvis mesurables en el sistema nerviós autònom. Laboratoire de Neurophysiologie, CNRS, Equipe emoción-cognición, Université Claude Bernard, Lyon, Francia. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Alaoui-Isma%C3%AFli+O%2C+et+al.+Chem+Senses.+1997+Jun%3B22(3)%3A237-48)





-Tysoe estudià els efectes de l’oli de lavanda en l’estat d’ànim i l’estrès del personal de l’hospital, un 85% de los empleats creu que l’aroma ha millorat l’ambient de treball. Centro de Rehabilitación de Hampstead, Adelaide, Australia del Sur, Australia. Accedir a la notícia.





-Diego trobà que les persones que van estar exposades a l’oli de lavanda (10%) d’aromaterapia durant 3 minuts reduïen les puntuacions d’ansietat i millora de l’estat d’ànim, així com l’activitat alfa major en el EEG i un augment en la velocitat al fer tasques de càlcul matemàtic. Facultat de Medicina de la Universitat de Miami, EEUU. Accedir a la notícia.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Blogger Classic
bottom of page